Pe cine incomodeaza Petra Iosub ? Cu dedicatie , pentru “reprezentantii ” de carton …..

PE CINE INCOMODEAZA PETRA IOSUB ?

Astazi am sa ma dezbrac de caracter si am sa adresez cateva intrebari unor „personaje „ din peisajul asociationistic si sindical al romanilor din Italia ( se știu ele care ) .
Fiind o fire directa si careia ii place sa spuna lucrurilor pe nume , am ales sa pun intrebarile public , sperand ca aveti macar bunul simt de a raspunde cu un minim de argumente . Cine ma cunoaste stie ca sunt o persoana simpla , ca multi dintre romanii de pe aici . Nu imi doresc sa fac parte din nici o asociatie sau partid , nu aspir la titluri sau functii , deci nu ma consider un pericol pentru cine doreste sa se „autopreamareasca” . Am un job perfect legal , imi castig painea muncind onest si responsabil , imi platesc taxele la zi in tara care m-a adoptat si vreau sa cred ca sunt un cetatean onest care contribuie prin ceea ce face la dezvoltarea societatii in care traieste. Am o familie de care sunt mandra si care a reusit doar prin forte proprii . Nu imi place sa lingusesc , nu pup dosuri sus puse ca sa ma remarc sau realizez avantaje de orice natura si indiferent ca deranjeaza sau nu , am luat si voi continua sa iau atitudine impotriva impostorilor . Multi stiu ca in urma cu doi ani am creat un grup virtual , dedicat informatiilor despre munca femeilor care lucreaza in casele italienilor , asa numitele badante sau asistente domiciliare .https://www.facebook.com/groups/colf.assistenza/?ref=bookmarks
Pe grup am dorit sa primeze informatia si solidaritatea ….adica am o informatie utila , o dau mai departe ca sa fie de ajutor si altora. Impostorii insa au mirosit de unde ar putea sa le vina banul si au trecut la treaba . Sa nu va imaginati ca grupul a fost bombardat cu informatii utile de catre acestia …..nuuuuu, de fiecare data cand ne prindeam urechile in legi , decrete , circulare , nu se arata niciunul pe grup , doar stateau la panda ……ca sa mai gaseasca amarate in cautare de ajutor si sa le exploateze …..tara ne vrea prosti , asa ca nici ei , chiar daca au niste functii prin diverse sindicate si asociatii , nu s-au obosit sa ajute , doar nu se coboarau ei la nivelul unor menajere sau spalatoare de funduri , nu ?
Revin la titlu …..pe cine incomodeaza Petra Iosub ? Pai va spun eu : pe aceia carora nu le pica bine la stomac ca badantele sunt informate …..ca ele , badantele , uneori , cand au posibilitatea , se ajuta intre ele …..chiar si cu “passaparola” , atunci cand e vorba de gasirea unui loc de munca …..TOTUL GRATIS !!!!
Ei , aici nu e bine , ei vor cat mai multe badante cu probleme de munca …..ca doar trebuie sa isi ia si ei niste banuti din vertentele sindicale pe care le fac , nu ? De fiecare data cand mai moare o badanta sau un roman , se bat ca chiorii intre ei care sa „se ocupe „ de inmormantarea raposatei /raposatului …..mai nou , foarte multe asociatii culturale s-au reprofilat pe „ servicii funerare „ .Cauta in lista de prieteni , ii trimite sa sune familia mortului , dau telefoane , doar , doar , au pus-o de afacere …..uneori duc mortii doi cate doi , ca sa nu se piarda 🙂 …..uneori ii mai si incurca 🙂………si nu isi fac nici o problema ca mortul a fost trimis la alta adresa 🙂….foame mare , criza se simte si la ei , nu ?
Acum stau si eu si ma gandesc : cat de ticalos poti sa fii ca sa strangi bani pentru morti si tu sa dispari cu „cutia milei „ ? adica banii destinati ajutorarii familiei decedatului …..bani donati de oameni simpli si milosi . Cat de nenorocit poti sa fii ca , dupa ce ai iesit in suturi din grup , tu sa improsti cu noroi , fara un argument , doar barfe , la adresa mea ?
Stii tu cine este OMUL Petra Iosub ? Ai avut ocazia vreodata sa o cunosti , in afara doar a unei singure reuniuni a romanilor din Firenze , reuniune unde venisesi cu speranta ca ministrul diasporei a venit cu sacul plin de bani de la Bucuresti si o sa va dea la toti , sa va sature …..pentru proiectele voastre fanteziste. Stii tu , libidinosule pupator de dosuri diplomatice ca in familia Petrei , cea virtuala inclusiv , nu iti este permis sa intri cu bocancii ? Da, in grupul acela de „femei proaste „ cum le numiti voi pe badante …..aceleasi care va aduc banuti cand le cereti sa se inscrie in asociatiile si sindicatele voastre …..Cum iti permiti tu , sarpe libidinos sa faci aprecieri la adresa familiei mele fara ca macar sa fi avut vreodata ocazia sa o cunosti ? Cat de ticalos poti sa fii ca sa ataci O FEMEIE , improscand cu noroi in familia ei , doar pentru ca nu iti poti face afacerile pe grupul ei ? Cum va permiteti voi , mai parvenitilor sa atacati oameni care refuza sa va aduleze si sa va pupe-n cur ? Cine sunteti voi pentru romanii din Italia ? Pe cine reprezentati ? Va mancati intre voi ca dracii , va furati proiectele , cu care apoi va laudati ca va apartin , sfidati pe toti cei ce va combat dar sunteti prieteni cu ei cand banutii lor va tin de cald ….ticalosi trebuie sa mai fiti daca ati ajuns sa va fie teama de niste „ menajere „…..
Picior de nesimtit sa nu mai vad pe grup ca ma dezbrac de caracter si va fac de tot rahatul in fata acestei armate de femei si nu numai !