Despre oameni frumosi ….

Viata iti scoate in cale oameni pe care nu ai banuit niciodata ca ai sa ii cunosti. Fiind o fire sociabila , nu am probleme de comunicare cu persoanele si incerc sa ma fac utila ori de cate ori mi se cere un sfat sau chiar un ajutor concret , daca pot sa il dau. Sunt oameni care trec prin viata noastra si lasa urme …..unii , imperceptibil uneori , isi lasa amprenta asupra ta ca om , ii simti langa tine chiar daca fizic nu sunt , te modeleaza ca om sau te incarca spiritual…..ori iti arata unde gresesti , fara sa te certe , chiar si atunci cand tu , in naivitatea ta , ii raportezi pe toti cei din jur la lumea ta simpla si fara de urat . . Oameni frumosi , cu care m-am vazut poate o zi sau doua ….sau deloc . Oameni care te ajuta sa cresti la nivel personal si care reusesc sa iti transmita o mica parte din energia si pozitivitatea lor …. si au sansa sanatoasa de a detine niste intuitii si reflexe care te inspira si te ajuta sa evoluezi . Oameni pe care ii intalnesti poate intr-un moment de cumpana ….sau de pierdere de sine . Cuvintele lor , din care razbate o nativa aplecare catre oameni , se pierd intr-o insiruire menita sa atinga cele mai sensibile colturi ale sufletului tau .

Lor as dori sa le multumesc pentru ca mi-au dat prilejul sa ii cunosc si sa ii am alaturi , chiar si atunci cand nu le-am cerut-o .

E frumos sa stii ca si tu , la randul tau , ai putut fi intr-un moment pe care nu l-ai anticipat , reazem si alinare pentru alte suflete …..este o compensatie pe care divinitatea ne-o rezerva si ne-o picura in suflete pentru ca si noi , la randul nostru sa o transmitem mai departe.

Eu va multumesc , oameni frumosi  ! <3