Facebook , ca o tarla….

Facebook- ul seamana tot mai mult cu o tarla in care unii dau ordine , altii executa , unii sunt nemultumiti , altii isi pun pe tapet viata , realizarile sau esecurile , unii afinitatile politice , altii scot la iveala tot bagajul lor genetic . Nu am facut niciodata si nu fac politica niciunui partid . Consider ca politica nu este apanajul oricui , trebuie sa ai stofa pentru a fi politician , sa fii ancorat mult in realitate si sa actionezi in folosul celor ce te- au ales….pentru politicieni de acest gen , am tot respectul , desi stiu ca mai devreme sau mai tarziu vor fi mancati de hienele din jurul lor. Mai consider ca , desi politica este un instrument prin care se guverneaza o tara , nu toti locuitorii ei se pricep la politica. ..altfel , ar trai toti dupa propriile legi. Decand bantui eu pe tarlaua facebookista , am pierdut cativa amici pentru ca nu le sustineam optiunile politice….sau ca ma uitam la un post tv pe care ei nu il agreau.
Traim in democratie si fiecare individ este liber isi exprime opinia sau sa nu aiba niciuna…. Sa se uite la un post tv sau la altul….sa il injure pe icsulescu sau pe oricine , suportand desigur consecintele faptelor sale. In toti anii de la plecarea mea din tara si pana astazi , nu a venit nici un presedinte de partid , tara , asociatie si ce mai vreti voi , sa imi intretina familia sau sa imi plateasca darile. Muncesc de aproape 40 de ani si , prin natura activitatii mele , am colaborat cu persoane din toate categoriile sociale as putea spune .
Sunt convinsa ca prin postarea de mai jos , din pagina mea , am starnit niste orgolii politice…..probabil ca voi mai pierde ceva , amici…..nu-i nici o pierdere , eu nu traiesc prin facebook.
Oameni buni , vedeti- va de vietile voastre ! Fiecare avem dreptul la o opinie daca aceasta este pertinenta si nu atenteaza la viata si demnitatea celor din jur.
In lume exista probleme mult mai grave decat simpatii sau antipatii politice . Incercati sa traiti cu picioarele pe pamant !