Oameni buni si rai…

In acceptia unora , sunt o persoana rea . Le dau oamenilor ceea ce imi dau si ei. Cand esti  ranit  aiurea de vorbele sau faptele lor , crestinii spun ca ar trebui sa intorci si celalalt obraz , figurativ vorbind. Adica , mai pe limba cuvantatoarelor , ca o buna crestina ce sunt , ar trebui sa ma las scuipata , umilita , tarata in mocirlele unor dezaxati si pe deasupra sa ii mai rog si sa o faca in continuare. Nu sunt buna….ca raspund cu aceeasi moneda cu care sunt tratata. Urasc minciuna si prostia ….si nu suport pe acei care se folosesc de ele ca sa murdareasca , sa improaste cu noroi in altii . Nu imi place sa umbu cu jumatati de masura , nu fac sluj in fata nimanui pentru ca nimeni nu e mai presus de nimeni , in fata lui Dumnezeu , toti suntem egali. Dar imi place sa le pun acestora oglinda in fata ….si ce vad ei atunci , este urat , foarte urat ….este acru, chiar respingator ….asa ii ajut sa ma vada si sa vada exact ceea ce ei imi ofera.

Cand primesc bine , raspund oamenilor cu bine ,inzecit. Cu o vorba buna , un gest dezinteresat….cu inima deschisa , cu umor uneori , cu un zambet necerut .

Iubesc oamenii….oamenii frumosi , umani si curati la suflet . Pentru ca stiu sa daruiasca din frumosul lor chiar si atunci cand nu le ceri nimic . Pentru ca ei nu cunosc cuvantul meschin , pentru ca au intotdeauna o vorba buna pentru tine ….pentru ca le simti caldura sufletului chiar si atunci cand sunt departe , fizic.