Cand bati campii ca sa te afli-n treaba…..

O “renumita editorialista” , obisnuita sa dea cu “biciul” inca de pe vremea cand isi facea cu sarg ucenicia pentru a penetra mediile inalte , vine azi in fata noastra ca sa ne dea lectii de patriotism , cum ca ar trebui sa ne trimitem copiii sa se lase omorati ca chiorii daca PATRIA le-o cere…..nu Basescu , nu Ponta ….nu acordurile aberante pe care presedintii mai noi sau mai vechi ai Romaniei au fost siliti sa le semneze , in numele unei politici mondiale cretine ……nu , PATRIA ! …..daca ea le-o cere , musai trebuie sa mearga sa se impuste ca chiorii pentru o cauza care nu este  a lor …..

Duduia in cauza vorbeste ca sa se afle-n treaba , in stilu-i caracteristic , intepator , cu adresa directa la toti cei ce au declarat ca sunt mandri de nationalitatea lor . Nu scapa nimeni de “acul” sau , se vede ca unele reminiscente profesionale inca nu le poate sterge definitiv …..romani simpli , opinionisti , asociatii , ziaristi , gazete …..toate sunt scuipate in maniera de-acum caracteristica de catre aceasta duduie , doar pentru faptul ca si-au permis sa aiba O OPINIE .

Nemaiavand ce scrie la fitzuica al carei director este , face ce stie ea mai bine : sa improaste cu muci . Un posibil razboi in Ucraina nu inseamna neaparat chemarea la arme a tuturor tinerilor tarii , in special ai celor de imigranti , cu care duduia se razboieste . Rar mi-a fost dat sa vad un specimen cu atata venin si un dinte impotriva conationalilor cum are aceasta patzachina …..dar nu-si face probleme de ceea ce scoate pe gura atata timp cat in spatele ei e vesnic un pavian  (http://de.wikipedia.org/wiki/Paviane )   prompt sa o apere . …..erijanduse in avocatul poporului de fapt el apara doar interesele gastii din “garsoniera” , sarind imediat la beregata oricui e impotriva lor , cu o agresivitate si un tupeu de care numai stramosii lui africani sunt capabili . Le-as spune doar doua cuvinte  acestor “guristi” care lovesc in tot ce e romanesc : sictir , jogodiilor !

nu aveti nici un drept sa va dati VOI cu parerea cine sa mearga sa moara si cine nu !