Se schimba garda la “palat ” :)…

Vai , vai , vai …..ne pleaca doamna ambasadoare si unul din consuli…..ce or sa se mai faca acum toti lingaii si pupincuristii , pe cine or sa mai aduleze ei ? Toti infractorii si escrocii au facut sluj in jurul si in timpul mandatului doamnei ambasador . Sub mandatul doamnei ambasador , in magazinele romanesti din Roma se practica exploatarea romanului de catre roman dar pun pariu ca dansa nici n- a auzit de asta .
Ce- or sa mai faca copiii nostri , ” orfani bianchi ” cum i- a numit o alta specimena , fara ajutorul ei si al doamnei ambasadoare ?
Imi amintesc inca un episod ridicol de altfel , in care doamna ambasadoare a asistat la meciul fiicei unui libidinos si pupincurist care se orienteaza si el dupa cum bat vanturile .
Pai daca tot s- a creat un precedent eu zic ca trebuia sa fie invitata si la parangheliile private , la onomastice , botezuri , cununii…..acolo unde se fac si desfac itele politicilor ( sociale , politice , de cartier , de familie sau ” inscaunari ” 🙂 )….
dupa principiul ” nici o masa fara peste ” , nici un ” eveniment ” fara doamna ambasadoare.
” Cateii ” pot sta linistiti , un nou ambasador si consul vor veni iar ei vor face ceea ce stiu mai bine , adica vor linge cu sarg chiar si acolo unde pute…….