Craciun cu prieteni …si putina gripa :)

Desi sarbatoarea Craciunului a pierdut mult din farmecul de altadata , singurele momente care te fac sa il simti este cand te aduni cu familia la masa sau prietenii . Anul asta , un pic pentru a nu simti departarea de cei dragi , un pic pentru a iesi din casa dupa cateva zile cu febra si antibiotice , am ales sa stam impreuna cu prieteni dragi. In fond , o iesire , fie ea si pe vreme rece , face bine la imunitatea , mai ales cand compania este una placuta.

Sunt locuri pe care in fiecare zi le descopar cate putin. De data asta , a trebuit sa urcam spre munte , pentru a descoperi si ne bucura sufletul de oameni noi si locuri minunate. Localitatea San Godenzo este o comuna la circa o ora de orasul meu dar recunosc , in toti anii petrecuti aici , nu am reusit sa o vizitez.. Putina zapada sus in varf , a intregit spectacolul naturii unei zile obisnuite (sau nu ) de Craciun.

Un loc primitor , oameni care te intampinacu zambetul cald si te ospeteste asa cum stiu ei mai bine.

Bucurosi ca am avut ocazia sa ii cunoastem , sa gustam din bunatatile pe care ni le-au servit si ca am putut petrece cateva ore in companie mai mult decat prieteneasca. Pentru cateva ore , am adus mai aproape Craciunul de noi prin atmosfera , bucatele romanesti din care ne-am infruptat si caldura oamenilor.

Cu speranta ca vom reveni cat mai curand la Osteria Il Refugio , unde ne asteapta intodeauna Olivia si sotul ei cu bucate gustoase si indestulatoare.