Hai , La Placinte !

In ciuda multor voci care se rusineaza cu tot ce este romanesc , Bucurestiul este locul unde chiar nu iti este rusine sa duci un oaspete , un strain in vizita , daca ar fi ocazia. E drept ca problemaa traficului rutier este un mare spin in coasta administratiei , fiind departe de a fi rezolvata. Ca multe strazi sunt neasfaltate si pline de gropi , si asta este aadevarat. La un oras de peste doua milioane de locuitori , primaria face eforturi de reabilitare a cladirilor si strazilor…..mai trebuie lucrat la infrastructura dar se gaseste mereu scuza ca nu sunt bani.

Cu toate acestea, sunt locuri unde oricand ai putea sa mananci ceva bun si convenabil si unde ai putea sa iti inviti prietenii sau familia. Unul dintre acestea se cheama ” La Placinte ” ( https://laplacinte.ro/) , unde si cei mai pretentiosi gurmazi ar gasi intotdeauna ceva bun de papat.

Am fost , mi-a placut si recomand. Nu cred că ar exista vreun străin care să nu se simtă binevenit la restaurantul ” La Placinte “.

Local care respecta traditiile romanesti , pentru orice gusturi. Portii consistente , preparate pe loc , placinte dulci si sarate in multe variante. Mancare gustioasa , o atmosfera relaxanta si intima in acelasi timp , mai ales ca in restaurantul , nu se fumeaza. Decor traditional , mi-a placut ideea cu scoartele tesute romanesti si lampile decorate , pe tavan , precum si decoratiunile traditionaale de pe pereti.  Personal amabil si prompt . Daca doriti sa faceti o buna impresie si nu stiti unde sa maergeti cu prietenii , aici e locul perfect. Bucatele gustoase , cu siguranta , ii va face sa revina cu placere.