In lumea plina de erori….

“In lumea plina de erori , eu sunt un om pe niste scari ” …. canta un indragit folkist care , satul si el de atatea erori , s- a mutat la cele sfinte.
In lumea plina de erori , ziceam, este greu daca nu chiar imposibil , sa gasesti persoane verticale , persoane dispuse sa gandeasca cu mintea proprie , ignorand turma. Lumea facebookista nu face decat sa scoata la iveala caractere , educatii , atitudini. Candva ma gandeam sa imi inchid contul , vazand atata mizerie in ograda lui Zucky , dar m- am razgandit , spectacolul este mult prea captivant 🙂. In lumea plina de mizerie , facebook ne da o mana de ajutor , scotand la suprafata specimene pentru care linguseala , duplicitarismul , ipocrizia ,, sunt ridicate la nivel de arta. Unii o fac constient, altii , ca nu pot mai mult…..sau probabil ca au orgasm doar atunci cand pupa dosuri si bat din palme 🙂 .
In lumea plina de erori , un om pe niste scari ( la propriu ) , va doreste sa reusiti sa ganditi cu mintea voastra , sa cantariti de doua ori inainte de a pune etichete , sa va urmati instinctul si nu sa urmati ” turma “.