Incendiu in Colectiv : bilantul negru a ajuns la 50

Nu poti decat sa te cutremuri in fata durerii si a neputintei de a fi putut ajuta mai mult pe acesti tineri si familiile lor ………

Inca un pacient ranit in urma tragediei din clubul Colectiv a murit in Marea Britanie.

Informatia a fost confirmata de oficialii Ministerului Sanatatii pentru Realitatea TV.
Este vorba despre Vladut Roberto Andy, un tanar care avea arsuri de gradul 2 si 3 pe mai mult de 60% din suprafata corpului. In plus, tanarul avea complicatii la nivelul cailor respiratorii, digestiv, dar si renale. El a murit intr-un spital din Chelmsford din Marea Britanie.

Astfel bilantul celor care au murit in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie a ajuns la 50.
Corpurile pacientilor romani care au murit in strainatate vor fi repatriate de urgenta pe cheltuiala statului.

Bilantul a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament.
Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.
Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Conform datelor Ministerului Sanatatii, marti dimineata, erau internati in spitale din Capitala 74 de raniti..
Alti 36 de raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati in unitati sanitare din strainatate, dintre care 6 au murit.

Dumnezeu sa ii primeasca in imparatia sa si sa apere familiile acestora !