La multi ani , “bobor” indragostit !

Azi este ziua cea mare …..cum, nu stiti care ? Valentinu’ , bre…..nu  Dragobetele nostru , asta e de import , asa ca-i musai sa sarbatorim si sa dam prilej de bucurie comerciantilor. Ca orice indragostit ii cumpara acolo iubitei , o zambila , o acadea , o floare (daca e de plastic , si mai bine , ca o foloseste si la anul ) , un chilot sau o jucarie de plus ori pentru poftele trupesti….dupa buget , deh  🙂 .

Daca nu sarbatoresti Valentinu’ e ca si cum n-ai avea cont pe facebook. Asa ca , fetele cochetele , faceti-va frumoase , parfumate , rujate si rosate (musai cu ceva rosu , nu ? ) si scoateti-va Valentinu ‘ in oras . In parc , la un suc , la o cafea sau chiar la o carciuma….tot dupa buget ….al Valentinului 🙂 ;).

Si petreceti o zi plina de iubire … iar daca se termina cu o partida de sex , e si mai bine ;). Ca de maine incolo , veti pune la pastrat si cadoul primit , chilotii rosii vor astepta cumintei valentinu’ urmator , pe jucariile de plus primite-n dar se va asterne praful iar cina romantica va ramane doar o amintire. De maine va veti iubi la fel ca in tot restul anului , ca nu mai trebuie sa demonstrati nimic 🙂 . Si cand veti dori sa-l mai surprindeti , faceti-i si ceva de mancare ca o pluti ea dragostea in aer 24/24 dar pe stomacul gol nu dureaza prea mult 🙂 😉

Hai, la multi ani , ” bobor ”  indragostit ! 🙂