Presa noastra cea de toate zilele…

Nu mai suport sa citesc o anumita parte a presei romanesti din Italia in care romanii sunt asmutiti unii impotriva altora…in care , de n ori pe zi suntem intoxicati cu ” articole” despre furturi , crime , violuri , accidente si alte dezinformari . In care se scriu articole laudative sau denigratoare la comanda sau din interese meschine. In care se fac si desfac combinatii si interese. In care , daca nu esti agreat  de ” redactie ” , ai sanse infime sau chiar deloc , ca sa ti se publice vreo idee. Cica presa scrie ceea ce se cere….si romanul asta cere sa citeasca…..golaneala , adica.

Timid  dar decis ,  a inceput sa apara pe piata ” concurenta ” . Oameni , entuziasti , care prin determinare si profesionalism , au grija sa ne aduca informatii obiective si de interes . Poate ” veteranii ” ar trebui sa ia exemplu de la ei , ca pentru a face presa trebuie intai de toate sa fii obiectiv , determinat , dar mai ales , incoruptibil ….

De aceea , am decis sa nu mai citesc o  anumita parte a presei ! De prea multi ani am platit ( timp si bani ) ca sa fiu intoxicata. Este protestul meu daca vreti,  fata de toate minciunile , manipularile si mizeriile care ni se servesc de catre tot felul de ” scartza , scartza ” .