Romanii din diaspora , bataia de joc a parlamentarilor diasporei

Doua specimene , au ajuns cu ani in urma ca sa reprezinte pe romanii din diaspora, in parlamentul Romaniei. Nu doar ca nu au miscat nimic pentru cei ce traiesc in afara granitelor dar au propus proiecte dictate la telefon de catre unii catei care i-au sustinut si care se erijeaza in reprezentantii romanilor din diaspora…..proiecte desigur , fara nici o finalitate concreta .
La gashca s-a alaturat si o madama , care cica ar face proiecte in numele ingrijitoarelor de batrani din Italia , fara ca macar sa aiba habar , ce presupune munca asta . Unul dintre specimene , se pare ca a fost destul de deranjat de comentariile mele , asa ca m-a blocat imediat . Nu-i nimic , mai acesta , inteleg ca te deranjeaza ca romanii , nu mai pot fi prostiti si manipulati cu atata nerusinare ci ca mai si VAD.
Mai nou , incercati sa ne bagati pe gat proiecte prin care propuneti functii pentru impostori si paraziti , indivizi cu trecut dubios si patati din punct de vedere moral , ca recompensa pentru cat v-au lins in perioada mandatului si care nu au alt merit decat ca la umbra unor asa zise asociatii , escrocheaza romanii. Ati descoperit ca se pot face afaceri pe seama truditorilor pe meleaguri straine si v-ati gandit ca ii mai puteti prosti inca o data , inventand functii pentru cateii vostri , platite din banii romanilor . Ceea ce voi nu ati luat in calcul este ca manipularea ordinara pe care o practicati , se va intoarce cat de curand impotriva voastra.
Romanii din diaspora nu mai pot fi bataia voastra de joc !

http://www.mediafax.ro/politic/proiect-in-prima-zi-a-sesiunii-de-toamna-toti-primarii-sa-isi-angajeze-consilier-personal-pentru-diaspora-initiatori-se-poate-crea-o-legatura-stransa-intre-romanii-de-pretutindeni-si-tara-15651580