Un brad de Craciun special – Albero dei desideri

Firenze , gara centrala Santa Maria Novella .

Un nod important tranzitat zilnic de mii si mii de turisti , navetisti sau simpli trecatori . Administratia s-a gandit si in acest an sa ofere calatorilor un pom de Craciun special , decorat cu bilete in care oricine poate sa-si exprime o dorinta , un gand , adresat lui Mos Craciun . Mari si mici , s-au grabit deja sa lase printre ramurile bradului bilete cu mesaje . Un brad , ca un jurnal sau un roman mai bine zis in care atat cetatenii orasului cat si turistii , pot citi cereri , visuri , confidente , povesti , experiente mai mult sau mai putin emotionante .

desideri albero 1

Printre ramurile pomului nostru  , se pot intalni desene , poezii dar si mesaje in cautarea iubirii adevarate , a unui job , un rezultat bun la examen , o urare de sanatate pentru cei dragi si multe altele . Un mesaj insolit a lasat si un barbat de 60 de ani care ii cere Mosului nici mai mult nici mai putin decat ca persoana iubita sa se intoarca in viata sa . Mesajul cel mai socant apartine insa unui copil care a cerut Mosului un cadou cu adevarat preocupant , acela ca matusa lui sa nu-l mai bata .

Rare mesajele in care sa se ceara cadouri materiale , in general cei ce au lasat un bilet lui Mos Craciun au cerut in special liniste , iubire, sanatate si siguranta.

desideri albero